D. 10-12 juni var NH motorsport på Ring Djursland for at deltage i 3. afdeling af DTC.

Ring Djursland er en lille, men meget kuperet bane og med 23 biler til start er der godt fyldt op og dermed lagt op til spænding og tæt race.

Vi ankom fredag – spændte og godt forberedt. Fredag blev brugt til at sætte telt op, gennemføre teknisk kontrol og få sat de sidste sponsormærker sat på bilen, så vi var helt klar til weekendens kørsel.

Den røde tråd for hele weekenden var udfordringer ift det rigtige setup af bilen samt gode oplevelser på en tricky bane.
Lørdagens program bød på førermøde, 2 træninger samt tidtagning. Planen var at bruge træningerne til at blive fortrolig med DTC-bilen på Ring Djursland. Nicolai har kørt på Ring Djursland før – men det er altid en udfordring med en ”ny” bil. 1. træning gik ok, men stødte på en lille udfordring i anden træning, da kardan´en knak og vi fik derfor ikke fuld køretid. I træningerne kørte vi p15 og p17 tider, så der var plads til forbedring.

Så blev det lørdag eftermiddag og dermed tid til at køre tidstagning. Selve tidstagningen gik ok og vi endte på p15 med 0,05 sekund til Michelle Gatting som – ligesom vi – er en del af LM Racing. Desværre tabte Ziegler en hel del olie, som Nicolai ramte ind i, hvilket medførte et møde med dækmuren. Heldigvis skete det på sidste omgang og uden de store skader på bilen.

Lørdag aften blev brugt på at klargøre bilen til søndag, samt lidt teamhygge med god mad og hyggeligt selskab.

Søndagens program: Warm-up, 1. heat, 2. heat samt 3. Heat.

Ved starten af 1. heat fik Nicolai koblet lidt for hårdt til og stallede derfor starten og mistede derfor et par placeringer. Dog fik han hentet det tabte og fik igennem heatet kørt sig om til en 12. plads få tiendedele efter Nicolai Eberhart, som sluttede på p11.
13403765_798326630268699_2916940178239880223_o

2. heat var præget af mange uheld og i forlængelse heraf 3 safety car perioder. Der var derfor begrænsede muligheder for at avancere sig. Vi kom igennem heatet uden skader – og med en konklusion på vores setup om at vi manglende fart – alligevel formåede vi at ende på p10.

I 3. heat havde vi mere god fart på bilen, dog med manglende der bid ud af svingene, og derfor var det nærmest umuligt at overhale. Slut placering på 3. heat blev en 11. plads.

Alt i alt en fed weekend, hvor det lykkedes os at gennemføre uden store skader og med et flot resultat som bedste rookie.

Kanon arbejde udført af alle mekaniker og tusinde tak igen til alle sponsorer, som vi med stolthed viser frem på banen og på TV2 sport.

Næste løb er til Copenhagen Historic Grand Prix http://www.chgp.dk, som er et byløb der afvikles på Bellahøj d. 30. og 31. juli. Vi kan kun opfordre både sponsorer og alle jer andre til at komme forbi og få en fed oplevelse. Der bliver masser af underholdning og masser af godt race.