Jeg kan med stor glæde meddele at vi har fået en ny sponsor med på holdet!
Danmarks nok mest vellidte skraldemand, – HC Container,  har valgt at støtte op om vores projekt.

HC Container og NH Motorsports deler mange idealer og visioner. Vi er begge familie-foretagender, vi går ind for at vores ansatte, kunder og frivillige, har det godt og så har vi benene solidt plantet på jorden. Et eksempel på dette er, at du lige så godt kan finde Kim (direktøren) på “gulvet”, i en lastbil eller kundeservice, som oppe på hans kontor.

Som om det ikke var nok, er HC Container et firma med en fantastisk og smittende stemning, hvor man bliver i godt humør, blot ved at træde ind af døren. Jeg er derfor sikker på at vi får et langt og godt samarbejde.

HC Container vil fremover være at finde på både bil og trailer

HC Container vil fremover være at finde på både bil og trailer

HC Container blev stiftet i 1952 og er i dag styret af Kim König. De holder til i Værløse, lever af affaldshåndtering, og kan kendes på deres flotte blå og røde lastbiler. De er utroligt vellidte og går langt for deres kunder. HC container  støtter udover NH Motorsport også foreninger såsom Danske Hospitalsklovne, Kræftens bekæmpelse og Fremad Amager.

 

Så hvis du skal have styr på noget affald til dig selv eller dit firma vil jeg på det kraftigste anbefale dig at kontakte HC Container på info@hccontainer.dk eller telefon 44 48 10 17

 

HClogo

 

Nicolai Hansen – NH Motorsport