Lørdag d. 1. juli rykkede vi igen ud i det danske land for at gøre noget anderledes.

Stedet var Tuborg havn og der skulle afholdes “Powerboat show”.

Konceptet er simpelt. 60 både med 300-2200 hestekræfter mødes og dyster om at være den hurtigste på vandet. Det krydres så med helikoptere, Rockstar Energy, fede biler, storskærm, DJ og massere af besøgende, hvilket giver en unik oplevelse ved en eksklusiv havn i Hellerup.

Vi var der for at hjælpe Rockstar Energy med at levere det bedst mulige show og på vores fælles stand fandt man fede biler til race og gade, en racersimulator, diverse gadgets og selvfølgelig masser af Rockstar energidrik.

19727280_10212121785893397_471243679_oRS1

Dagen startede med fælles morgenmad for teamet efterfulgt af opsætning af vores telt, hvor vores simulator og 2 af Rockstars biler skulle stå.

Rockstar forstår at gøre tingene med maner og havde således intet mindre end 5 biler med, deriblandt den Ferrari 488 Spider og Mini John Cooper Works som vi skulle huse.

Da vores telt var sat op, fortsatte vi med Rockstar Energy´s egne telte og bannere, inden vi kl. 14 var klar til at tage imod de besøgende.

Det væltede (heldigvis) ind og gennem de næste timer, blev der snakket med glade mennesker, delt autografkort og hænder ud, vist flotte biler frem og spredt glæde i Rockstar Energy-lejren.

rs3rs2

Til sidst vil jeg gerne komme med en stor tak til alle de besøgende, mit team og i særdeleshed Rockstar Energy holdet, for at sprede godt humør og fantastisk stemning dagen igennem.

Rockstar_energy_drink_logo.svg

 

 

Livehouse har lavet et sammendrag fra dagen som kan ses nedenfor:

 

Mvh

Nicolai Hansen – NH Motorsport

cropped-NH_logo_c.png