I samarbejde med Livehouse Europe og Eventually, havde vi en fantastisk dag på Sturup Raceway, med masser af hurtige biler og lange køer af gæster som skulle have en oplevelse for livet, i en racerbil på banen.

Som racerkører og team i Danmark, er vi 100% afhængige af en rig onkel eller en række villige sponsorer, for motorsport er dyrt, men spændende. Vores rige onkel findes ikke, så vi har heldigvis en række sponsorer.

Sponsor eller samarbejdspartner

Hos NH Motorsport er de fleste af vores sponsorer en form for samarbejdspartnere. Nogle mere end andre. Men fælles for dem er, at de fortjener at komme helt tæt på både holdet, mig og bilen.

Den bedste måde at gøre det på er, at give dem og deres medarbejdere en helt unik oplevelse i selve bilen. Ikke en efterligning eller en reservebil (som vi slet ikke har). Nej, – en tur i den DTC bil, som kører alle løb, med deres reklamer på.

Det var præcis hvad vi lykkedes med at kunne gennemføre, torsdag den 21. juni 2018 på Sturup Raceway.

Brede smil og rumlende maver

Præcis hvor mange gæster vi havde, har jeg helt ærligt ikke overblik over, men der var dagen igennem kø for at komme med ud på 3 omgange i bilen.

Ventende gæster som skal med en tur ud på 3 hurtige omgange.

Efter en hel dag på banen, med 50 passagerer, kan man godt blive øm i skuldre og arme. Men det er det hele værd, når jeg ser de store smil, fra øre til øre. Jeg føler mig både priviligeret og ydmyg over, at kunne udleve min drøm og samtidig give noget tilbage til dem der støtter mig.

Der var enkelte, som ikke var helt så begejstrede for køreturen. For ja, – jeg prøver at holde igen, men en racerbil er ikke en limousine. Du bliver spændt fast så du knap kan trække vejret, hvorefter du bliver udsat for flere G-påvirkninger end de fleste ruchebaner i forlystelsesparker. Der bliver accelereret fra 0 til 100 på under 3 sekunder. Nedbremsningerne er voldsomme og svingene kan minde dig om det seneste måltid. Men det er alt sammen på den fede måde.

Top moderne visuelle elementer

En sponsordag som denne kræver sponsorer (lyder det lidt underligt??). Kæmpe tak til Livehouse Europe og Eventually, som fik denne dag til at kunne lykkes.

Både Livehouse Europe og Eventually benyttede dagen til, at invitere deres kunder og samarbejdspartnere på en unik oplevelse og samtidig vise dem det nyeste inden for deres områder.

Udstillinger fra Livehouse og Eventually, med nytænkende teknologier og masser af lyd og lys.

Eventually er et event bureau med både vilde og fantastiske visuelle ideer.

Livehouse Europe er markedsledende indefor livestreaming og videoproduktioner. Alle NH Motorsport videoer er lavet af Livehouse, som er med ude til alle løb og events. De har bl.a. 5 kameraer i min bil når jeg kører løb, som bliver sammenklippet til fascinerende videoer.

Billeder fra dagen

Vores faste fotograf, Stump, var også med hele dagen. I galleriet kan du se en masse billeder, både fra banen, af bilerne og fra udstillingerne indenfor.

 

Tak til alle

Jeg vil gerne sig tak til alle, som var med til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse. Både for mig, men også for alle gæsterne.

Tak til holdet for at servicere bilen. Tak til alle de andre kørere som stillede op med deres biler og kørte med gæsterne. Stor tak til alle officials, som sørgede for at dagen blev afviklet sikkert. Tak til Livehouse. Tak til Eventually. Og ikke mindst tak til alle de sponsorer som deltog i dagen.

Med lidt held burde vi kunne gentage en dag som denne inden sæsonen 2018 er slut. Jeg er helt klar. Er du?

 

/Nicolai