SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Motorsport koster mange penge. Derfor er vi selvfølgelig rigtig taknemmelige for vores sponsorer.

Har du også lyst at støtte os er du meget velkommen. Det kan være sponsorat af alt, vi har nogle som hjælper med en lille dims til bilen og andre som hjælper med de store ting. Alle er selvfølgelig meget velkommen.

Som en tak, kan vi tilbyde dig en reklameplads her på hjemmesiden og på bilen mm.

Samtidig kan man benytte lejligheden som sponsor, til at invitere jeres kunder med til motorsport. Og det er altid en fantastisk oplevelse, og en god mulighed for at skabe gode relationer til kunderne.

Support-IT Network leverer komplette IT løsninger for alle typer kunder, små som store og ejer i dag et server hosting miljø som supporterer kunder med afdelinger spredt over hele verden.
Livehouse er markedsledende inden for streaming og videoproduktion.
HC Container er en stolt familievirksomhed med rødder helt tilbage i 1952, hvor Carl Christensen åbnede en lokal vognmandsforretning i Hareskov By.
I 1967 kom hans søn Henning ind i firmaet, som dengang primært udførte dagrenovation og kørte med byggematerialer.
For os på Blåkläder er arbejdstøj et redskab til at performe bedre i dagligdagen. Vores funktionelle, produkter gør dit arbejde lettere og beskytte dig i dit arbejde. Dette er vores mission:

Ved at respektere vores identitet, vores rødder, og for at opretholde vores brand, og sjælen i Blåkläder, udvikler vi, producere og sælge tøj, handsker og sko. Vores produkter vil gøre kundens arbejde nemmere og give maksimal beskyttelse.

CADSYS er en uafhængig software og hardware leverandør, der fokuserer på god rådgivning og service i verdensklasse.

Vi har indenfor alle vores hovedsekmenter CAD, CAM og 3D Print flere produkter med hver deres fordele således kan rådgive dig til en løsning der er helt rigtig for dig.

Velkommen til Sallie’s​ Restaurant & Snack Bar
​Genopdag 50’erne på Sallie’s – en unik restaurant og snackbar i Albertslund lige uden for København. Her bliver du ført tilbage i en tidslomme fra dengang, Sallie Zimmerhackel fra Denver, Colorado i USA kom til Danmark og besluttede at starte et motel og en snackbar op.
Takket være vores store erfaring kan vi rådgive og støtte vores kunder i valg af materiale og klargøring af filer til print. En erfaring, der også betyder, at vi i dag fungerer som særlig testsamarbejdspartner for de mest innovative 3D-printerproducenter.
ADAM’s kerneforretning er indenfor virksomhedsflytninger, projektopgaver, opbevaring og arkivopbevaring for private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner.
Bott er blandt de førende producenter af bil, arbejdsplads- & værkstedsindretning i verden og der produceres på egne fabrikker i Gaildorf i Tyskland, Bude i England og Tarnazsadany i Ungarn.
Med konceptet 360° markedsføring, producerer Mach01.com dagligt både nyskabende og traditionelt design af visuelle identiteter og webløsninger, har intern produktion af skiltning, leverer grafisk produktion af tryksager, samt promomateriale i alle afskygninger… Alt sammen med fokus på at bygge et endnu bedre netværk af kunder!
Liga Sign & Wrapping ApS er en ung, dynamisk virksomhed med speciale inden for skiltning og autodekoration.

Vores udgangspunkt er altid kundens behov og ønsker, og det er vores klare overbevisning, at det bedste resultat opnås gennem en åben og personlig dialog.

Hos Stæhr A/S vil vi kontinuerligt arbejde med at skabe fornyelse og se positivt på en verden med nye udfordringer. Vi vil følge de internationale strømninger indenfor mode, accessories og urdesign, fordi vi ved fornyelse skaber vækst. Vi vil løbende udvikle vores strategier, så de er tilpasset markedssituationen og kundernes behov.
Dermaxir er resultatet af 4 års intens forskning og udvikling

Vi har udviklet en unik formel, der gør det muligt at benytte hele 2,0% salicylsyre (effekten fordobles herved) i kombination med 2 andre aktive indholdsstoffer, der betyder, at huden ikke tørrer ud. På denne måde får man en maksimal effekt af Dermaxirs produkter.

HP Elektronik-montage ApS er underleverandør til den danske elektronikindustri

Vi har specialiseret os inden for indkøb til og fremstilling af prototyper, specialopgaver og mindre til mellemstore produktionsserier.

Polaris eksklusive firehjulstræk reagerer lynhurtigt og kobler automatisk alle fire hjul til, når du behøver ekstra greb på underlaget.

Ægte firhjulstræk med stor kraft på alle hjul. Systemet frakobles automatik til tohjulstræk når firehjulstræk ikke længere er nødvendigt.

Alt i installation, service og vedligeholdelse af VVS, energiteknik og kloakanlæg.
DIN FOTOGRAF I TRIGE!
Alt fra Baby til Bryllup. Fra Reklamer til Motorsport.
South Western Petroleum Corporation laver smøremidler til alt.
Gatorade tilfører elektrolytter til din krop og med mere end 50 års erfaring, er Gatorade den mest videnskabelig undersøgte og den bedst testede måde, aterstatte de elektrolytter der går tabt nårdu sveder.

Cool Blue har en modig og intens smag der hydrerer bedre end vand. Det er derfor at den bliver brugt af nogle af verdens bedste atleter.

Rockstar Energy er designet til dig der fører en aktiv livsstil med en vild kombo af maksimalt koffeinindhold, taurin, guarana, ginseng og vigtige vitaminer. I kombination med 7 vilde smagsvarianter er der noget for enhver stil, hvad enten du er til Rockstar Original, der er blevet forbedret og nu smager endnu bedre eller til Rockstar SuperSours varianterne hvor smagen er designet til at elektrificere dine smagsløg