SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Motorsport koster mange penge. Derfor er vi selvfølgelig rigtig taknemmelige for vores sponsorer.

Har du også lyst at støtte os er du meget velkommen. Det kan være sponsorat af alt, vi har nogle som hjælper med en lille dims til bilen og andre som hjælper med de store ting. Alle er selvfølgelig meget velkommen.

Som en tak, kan vi tilbyde dig en reklameplads her på hjemmesiden og på bilen mm.

Samtidig kan man benytte lejligheden som sponsor, til at invitere jeres kunder med til motorsport. Og det er altid en fantastisk oplevelse, og en god mulighed for at skabe gode relationer til kunderne.

Support-IT Network leverer komplette IT løsninger for alle typer kunder, små som store og ejer i dag et server hosting miljø som supporterer kunder med afdelinger spredt over hele verden.
HC Container er en stolt familievirksomhed med rødder helt tilbage i 1952, hvor Carl Christensen åbnede en lokal vognmandsforretning i Hareskov By.
I 1967 kom hans søn Henning ind i firmaet, som dengang primært udførte dagrenovation og kørte med byggematerialer.
Takket være vores store erfaring kan vi rådgive og støtte vores kunder i valg af materiale og klargøring af filer til print. En erfaring, der også betyder, at vi i dag fungerer som særlig testsamarbejdspartner for de mest innovative 3D-printerproducenter.
AalborgRail leverer Jernbanesikkerhed i Topklasse når vores spor rundt i landet skal vedligeholdes.
1. prioritet, er sikkerhed frem for alt, alle folk arbejder i sikkert område INGEN absolut ingen kommer galt afsted.
2. prioritet, er helst ingen synagier /safetycases dvs ingen trafikale overtrædelser.
3. prioritet, vi hjælper hvor vi kan, når vi har styr på prioritet 1-2 .
Det er AalborgRails kodex og vi værner om det
Friis Carclean er et professionelt bilplejecenter på Sjælland, som beskæftiger sig med alt inden for bilpleje og lak behandlinger af alle typer køretøjer.
Velkommen til Sallie’s​ Restaurant & Snack Bar
​Genopdag 50’erne på Sallie’s – en unik restaurant og snackbar i Albertslund lige uden for København. Her bliver du ført tilbage i en tidslomme fra dengang, Sallie Zimmerhackel fra Denver, Colorado i USA kom til Danmark og besluttede at starte et motel og en snackbar op.
Alt i installation, service og vedligeholdelse af VVS, energiteknik og kloakanlæg.
For os på Blåkläder er arbejdstøj et redskab til at performe bedre i dagligdagen. Vores funktionelle, produkter gør dit arbejde lettere og beskytte dig i dit arbejde. Dette er vores mission:

Ved at respektere vores identitet, vores rødder, og for at opretholde vores brand, og sjælen i Blåkläder, udvikler vi, producere og sælge tøj, handsker og sko. Vores produkter vil gøre kundens arbejde nemmere og give maksimal beskyttelse.

Polaris eksklusive firehjulstræk reagerer lynhurtigt og kobler automatisk alle fire hjul til, når du behøver ekstra greb på underlaget.

Ægte firhjulstræk med stor kraft på alle hjul. Systemet frakobles automatik til tohjulstræk når firehjulstræk ikke længere er nødvendigt.

Med konceptet 360° markedsføring, producerer Mach01.com dagligt både nyskabende og traditionelt design af visuelle identiteter og webløsninger, har intern produktion af skiltning, leverer grafisk produktion af tryksager, samt promomateriale i alle afskygninger… Alt sammen med fokus på at bygge et endnu bedre netværk af kunder!
DIN FOTOGRAF I TRIGE!
Alt fra Baby til Bryllup. Fra Reklamer til Motorsport.