Vi skifter det officielle teamnavn og glæder os til at køre race igen! 

Hos NH Motorsport er vi glade for at annoncere, at vores langvarige samarbejdspartner Support-IT Network fremover vil indgå i vores officielle teamnavn, NH Motorsport Support-IT Racing.

”Vi er meget stolte over, at Support-IT Network vil indgå i vores teamnavn” siger Nicolai Hansen, ejer og kører, og tilføjer ”Support-IT Network har været en trofast og uundværlig støtte i min motorsportskarriere. De har fulgt mig i op- og nedture, i skiftet fra Youngtimer og Radical, over DTC og til Super GT. Vi har sammen afholdt masser af fede arrangementer til CHGP, CRAA og vores private arrangementer på Sturup Raceway. Med dette skridt forstærkes vores samarbejde, og vi ser rigtig meget frem til denne sæson.”

Med denne forstærkning i samarbejdet følger en ambition om at blande sig i toppen, efter en, resultatmæssig, blandet første sæson i Super GT, hvor hovedfokus var at lære den nye bil at kende, både for kører og mekanikere. Hele teamet har brugt vinterpausen til at forbedre og forfine deres kendskab til bilen, og ser frem til at komme ud til de, i år, 8 løbsweekender.

NH Motorsport Support-IT Racing har startet bilen op efter en grundig vinterrenovering, så nu kommer næste fase af forberedelserne inden de første testdage i slutningen af marts