Årets største løb, bortset fra de 2 byløb, er overstået og det gik næsten lige efter planen.

Med kun én løb tilbage på sæsonen, kan vi med smil på læben pakke sammen efter GP Danmark på Jyllandsringen.

Weekenden gik som planlagt – næsten da

Fredagens træning viste ikke de store resultater, men den fik flere lys til at gå op, i forhold til de bremseproblemer vi har haft med bilen.

Lørdagen gik med at fintune bremserne, som du også kan se i denne video.

Super Pole lørdag eftermiddag, gik ikke helt som planlagt. Målet var top-10, men en mindre indstyringsfejl i sving ét, kostede værdifulde tiendedele på omgangen. Derfor måtte vi tage til takke med en skuffende 16. plads.

Frem frem frem

Når du har du bil som både kan køre hurtigt og stoppe hurtigt, er der ingen undskyldning for at ligge bagest. Det beviste Nicolai flot, men at køre sig hele 6 pladser frem i feltet og sluttede heat 1 som 10’er.

Se hele første heat lige her

 

Placeringen i heat 1, blev til startplaceringen i heat 2. Fra 10’ende pladsen er der stadig plads til forbedring. Den leverede Nicolai i heat 2, hvor der var kommet helt styr på bilen, som kørte fantastisk.

Se hele heat 2 lige her

 

Mellem heat 2 og 3, er der kun en kort pause, hvor bilen skal blive i pitten. Heldigvis var der ikke noget at lave på den, trods et ordentligt puf bagfra, af Jan Magnussen.

Med en startplacering som nummer 9, skulle Nicolai minimum fastholde sin placering i 3. heat. Det blev faktisk til en 8. plads, som var mindste målet for weekenden.

Se hele heat 3 lige her

 

Samlet oplevelse

Alt i alt var det en godkendt weekend. Holdet arbejdet som en samlet enhed og opnåede resultater vi kan være stolte af. Vi havde også besøg af Damvig og nogle deres kunder, som fik en unik oplevelse i det jyske.

Næste løb er også på Jyllandsringen, hvor vi er 100% klar, til at give den alt hvad vi har, for at sætte os godt fast i den samlede top-10, hvor vi hører hjemme.

Indtil da er der masser af andre oplevelser med holdet og bilen. Følg med på Facebook og siden her, så du ikke går glip af noget.