Det er næppe gået nogens næse forbi, at nicolai har manglet en del fart i sin DTC racer, de seneste par løb. Det burde nu være et overstået kapitel. Niciolai forklarer her hvad problemet var.

Som racerkører, er det aldrig målet, at slutte sidst, men først. Hvis ikke du har vindermentaliteten, skal du ikke sætte dig bag rattet.

Nicolai har mentaliteten, men alligevel har det haltet med resultaterne på det seneste. Komisk nok, er det ikke hastigheden som mangler, men bremseevnerne.  som Nicolai forklarer i videoen herunder, er det ikke kun et spørgsmål om at have en hurtig bil, men også en bil der hurtigt kan deaccelerer, for at ligge med helt fremme.

Specielt til Copenhagen Historical Grand Prix, havde Nicolai voldsomme problemer med bremserne. Når du ser optagelserne fra de 4 kameraer på og i bilen, vil du se masser af røg og blokerede hjul. Dermed må vi konkludere, at bremserne virker. De virker bare ikke som de skal.

Se videoen herunder og hør direkte fra Nicolai, hvad problemet er og hvad man på holdet har gjort, for at komme det til livs.