En god, udfordrende og lærerig weekend med Copenhagen Historic Grand Prix´(CHGP) tegn er nu slut.

Den forgangne weekend bød for NH Motorsport på store udfordringer, da der var tale om en bybane som Nicolai ikke har kørt på før. Oveni dette bød lørdagen på store mængder regn, hvilket gav svære forhold at køre under.

Torsdag og fredag var vejret ok – og disse 2 dage blev brugt til at ”slå lejr” samt til at lave de sidste justeringer på bilen. Fredag eftermiddag var Nicolai og bilen også et smut forbi Via biler på Amager, hvor de ansatte fik muligheden for at se nærmere på en racerbil – og de måtte konstatere at det ikke er helt det samme som en gadebil J

Fredag aften hyggede hele teamet (både NH Motorsport og resten af Team LM Racing) med dejlig mad fra Taverna Rhodos.

Lørdag gik det endelig løs. Dagens program bød på 15 min. træning, 15 minutters tidstagning samt afvikling af 1. heat.

Træningen foregik på våd bane og ved forholdsvis forsigtig kørsel, hvor Nicolai brugte energien på at blive fortrolig med bilen – både hvad angår ”ny” bane og de uforudsigelige vejrforhold.

Tidstagningen gav ikke mange muligheder for at sætte en god tid, da der efter 1 omgang, blev sat safety car ind da Mikkel C. måtte en tur i betonen og oprydningen tog resten af tidtagningen.

Første heat blev kørt på meget våd bane og en båd havde sikkert været et udmærket valg. Der var ingen større race incidents for os – og Nicolai endte på en 15. plads.

13668703_626249490871190_3460810636446998853_o

Søndag var det tørvejr det meste af dagen – her blev 2. og 3. heat afviklet. Derudover havde vi besøg af Support-IT Network og ca. 30 af deres kunder som kom for at heppe på os.

2. heat blev for Nicolai´s vedkommende afviklet uden større dramatik. Nicolai startede på en 15. plads og sluttede på en 10. plads efter flot kørsel. Der var god fart i bilen og fortroligheden med banen var ved at være ok.

3. heat begyndte i regnvejr og sluttede i tørvejr, hvilket – inden heatet var omme – medførte varme regndæk. Dette på trods, kom Nicolai i mål på en 11. plads – og med en hel bil, hvilket også er lidt af en præstation på en bybane.

Alt i alt har weekenden er weekenden gået godt takket være Nicolai´s ihærdige indsats, mekanikernes upåklagelige arbejde og alle sponsorer, som vi takker mange gange for at støtte os.

Næste løb er endnu et af sæsonens højdepunkter, nemlig GP Danmark på Jyllandsringen fra  26-28. juni

        

Lone Hansen – NH Motorsport

cropped-NH_logo_c.png