I den kommende weekend løber Classic Race Aarhus (i daglig tale CRAA) af stablen, og det bliver IKKE kedeligt – se mere her: http://www.craa.dk/

 

CRAA er en årlig motorsportsevent i området omkring Mindeparken. CRAA ”vender Aarhus på den anden ende” i 3 dage. Der vil være historiske biler, Legend cars, DTC og meget mere. Herudover er der sæbekasseløb for børnene, boder, mange seje biler at kigge på og meget mere.

CRAA forventer et besøgstal på den pæne side af 30.000 fordelt over de 3 dage arrangementet kører, SÅ uanset om du er sponser, kommende sponsor, bilinteresseret eller blot trænger til en oplevelse ud over det sædvanlige – så hank op i kone, børn, svigerforældre eller i en god kammerat og kom til CRAA, hvor du helt sikkert vil få en fantastisk oplevelse. Og som ekstra bonus, så ser det pt. ud som om vejrguderne også vælger at være med ud.

NH Motorsport vil også være til stede, fordi Nicolai skal ud og lufte bilen og sponsorerne i weekendens DTC løb!  Hvis du kommer, så kig forbi og hils på Nicolai, se hans bil og få hans autograf.

DTC_JR_12

Hvis det ikke er muligt for dig at komme og se løbet live, så husk at det bliver vist på TV2 sport både lørdag og søndag eftermiddag.

 

VI SES I AARHUS d. 27. – 29. maj 2016.